193960467857249 qt2jk970yvqcecymtv5dom3rxhtjs4

 

Forrásai:

Igen finom aranyrészecskéből álló, homogén tiszta vizes oldat. A jó minőségű aranykolloid oldatban még hosszabb állás után sem látható semmilyen zavarodás, kicsapódás, vagy üledék.

Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket, vagy bármilyen más adalékanyagot.

 

Hatásai:

Az amerikai indiánok, már évszázadokkal ezelőtt használtak aranyból készített gyógyszereket. Az aranykolloid gyógyító hatása sokrétű, de még nem teljesen feltárt. Két betegségcsoportban azonban biztosan alkalmazható:

  1. idegrendszeri rendellenességek, lelki bánat vagy tudati problémák esetén,
  2. mozgásszervi panaszok enyhítésére.

Mire jó?

Javítja az agy illetve az idegrendszer állapotát, a beteg hangulatát és fokozza az életerejét. Hasznos depresszió, félelem csökkent stessztűrő képesség esetén. Fogyasztása nyomán oldódik a levertség, félelem, javul a betegek általános közérzete.

Az eufóriához hasonló állapot nemcsak idegrendszeri problémák, lelki bajok esetén előnyös, hanem minden más betegségben is jótékony hatású, hiszen fokozza a beteg gyógyulás vetett hitét, javítja a közérzetét.
Mind akut, mind krónikus ízületi gyulladás és degeneráció esetén mérsékli a gyulladással járó fájdalmat, a mozgáskorlátozottságot és javítja az ízületi mozgást.
Különleges-atomszerkezetéből adódó-hatása, hogy harmonizálja a mellékpajzsmirigy szerkezetét és működését, ennélfogva közvetve jótékonyan hat az egész csontrendszerre.

Jó tudni

Az ajánlott dózishoz feltétlenül tartsuk magunkat, mert a túladagolás idegrendszeri problémákhoz vezethet.

A kutatások azt is alátámasztották, hogy a rendszeres és tartós alkalmazása akár 3-4 hét alatt, megemelheti az IQ szintet. Harmonizáló, kedélyjavító hatásának köszönhetően segíthet leküzdeni a központi idegrendszer rendellenességeit is, pl. a depressziót, a szorongást, az idegi kimerültséget.

Mindezek mellett támogathatja a szív- és érrendszer működését, lassíthatja az öregedési folyamatokat, csökkentheti a gyulladásokat, és az ízületi fájdalmak enyhítésének egyik megoldása is lehet.

Segíthet még a neurológiai rendellenességek a Parkinson-kór és a sclerosis multiplex megelőzésében.

Az arany sajátos tulajdonsága, hogy a tömege 300-szorosának megfelelő mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőrben, ezáltal jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és stabilizálja bőrfunkciókat.

Azon túl, hogy az arany aktívan lép fel a ráncok ellen, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatása is van. Aranykolloid hidratáló alkalmazása: Az arany bőr mély rétegeibe jutva fejti ki jótékony, elsősorban ránctalanító hatását. Minden bőrtípusra használható kivéve az érzékeny, gyulladt bőrt. – Ráncosodás ellen érett bőrre – Öregségi foltokra – Nap által károsodott bőrre – Zsíros és pattanásos bőrre – Rugalmatlan fénytől károsodott bőrre – Fáradt, értágulatos, fakó bőrre

Alkalmazásánál egyetlen ellenjavallatot fontos szem előtt tartani: a fémallergiában szenvedők számára tilos a fogyasztása!

Tovább az ásványi anyagokhoz>>>

Hogyan véd az immunrendszered

* milyen immunrendszereid vannak

* hogyan tarsd karban az ellenállóképességed

* mit tegyél, ha megtámad egy vírus

You have Successfully Subscribed!

Kitűzés a Pinteresten

Ha tetszik az oldal kérlek oszd meg

Köszönöm