193960467857249 qt2jk970yvqcecymtv5dom3rxhtjs4

Forrás:

Culevit Komplex táplálék-kiegészítő.  Pécs – Dr. Kulcsár Gyula találmánya

 

Culevit hatásai:

Dr. Kulcsár Gyula abból a hipotézisből indult ki, hogy az egyébként tökéletesen működő immunrendszerünk a rosszindulatú daganatok esetében nem nevezhető hibátlannak. Ezt bizonyítja egyrészt a sok rákos megbetegedés, másrészt az, hogy tumorsejtek úgynevezett „menekülési ” reakciók segítségével többé-kevésbé sikeresen „álcázzák”magukat, így az immunrendszer gyakran nem képes idegen anyagként felismerni őket.

Dr.Kulcsár arra is felfigyelt, hogy az AIDS betegeknél, akiknek HIV –vírus szinte teljesen tönkre tette az immunvédekezését, csupán néhány tumorfajta alakult ki nagyobb számban, mint a nem AIDS-es betegeknél. Mindennek alapján a magyar kutató feltételezte, hogy a szervezetben működnie kell egy második védelmi vonalnak is, amit passzív tumorellenes védelmi mechanizmusnak nevezett el.
Ennek a lényege, hogy a keringési rendszerünkben megtalálható anyagokat – ha megfelelő mennyiségben van belőlük – az elfajult sejtek szaporodásuk céljából megpróbálják minél nagyobb mennyiségben felvenni.

Ezen anyagok egy része azonban valósággal időzített bombaként hat a mohó tumorsejtekre: különleges jelzést adnak a sejtben lévő károsodott DNS-nak (örökítő anyagnak) hogy pusztítsa el saját magát, így a degenerált sejtet is. Ez a jelenség régóta ismert a tudományban, orvosi szakkifejezéssel apoptosisnak, vagyis programozott sejthalálnak is nevezik.
Dr. Kulcsár Gyula hosszú évekig tartó kísérletei során csaknem száz olyan anyagot vizsgált meg, amely normális esetben megtalálható a vérkeringésben. Közülük tizenhatot –aminosavakat, vitaminokat, szénhidrát- és nukleotid komponenseket – talált hatékonynak a tumor elleni védekezésben. Ezek együtt megfelelő arányban már kis mennyiségben is működésbe hozzák a daganatos önpusztító mechanizmusát, miközben semmilyen káros hatást nem gyakorolnak a normális egészséges sejtekre.

Rák akkor alakul ki, ha ezeknek az anyagoknak a mennyisége egy bizonyos kritikus szint alá esik a vérben, így már kevésnek bizonyulnak a folyamatosan keletkező tumorsejtek elpusztításához.

 

Mire jó a Culevit?

Jelenlegi formában a Culevit táplálék-kiegészítőként elsősorban a rákbetegség megelőzésére szolgál. Nagyobb dózisban óránként szedve azonban  a már kialakult tumor esetén is fékezi a rákos sejtek növekedését, egyes esetekben el is pusztítja azokat, valamint akadályozza az áttétek kialakulását.

Ha a modern rákkezelés módszerével (kemoterápia, sugárkezelés) együtt alkalmazzák, csökkenti azok káros mellékhatásait, javítja a beteg életminőségét és életkedvét.​

 

Jó tudni

A Culevit szedése nem helyettesíti, legfeljebb kiegészíti a rákbetegség orvosi kezelését. Aki Culevitet szed, feltétlenül beszélje meg kezelő orvosával.

Már sikerül kikísérletezni a hatóanyagokat százszoros koncentrációban tartalmazó infúzióban adható gyógyszert is, amely még nagyobb reményt jelenthet a rákbetegeknek. Ennek az ellenőrzése és a gyógyszerként való törzskönyvezése azonban még folyamatban van.

A Culevit és a cápaporc más-más hatásmechanizmus szerint működik, együttes szedésük  semmiképp sem javasolt, mert közömbösítik egymás hatását.

 

Hogyan véd az immunrendszered

* milyen immunrendszereid vannak

* hogyan tarsd karban az ellenállóképességed

* mit tegyél, ha megtámad egy vírus

You have Successfully Subscribed!

Kitűzés a Pinteresten

Ha tetszik az oldal kérlek oszd meg

Köszönöm