193960467857249 qt2jk970yvqcecymtv5dom3rxhtjs4

A HGH növekedési hormon az ifjúság kapujának aranykulcsa. HGH segítségével teljes endokrin rendszerünk fiatalos szintre hozható, és ott megtartható. Bizonyos tápanyagok elősegítik, hogy a tobozmirigy több növekedési hormont bocsásson ki.

Ezek közé tartoznak bizonyos aminosavak – elsősorban arginin, lizin, ornitin, glutamin és glicin is.

Orvosi felügyelet mellett az injekció formájában is bevihető. A HGH arra serkenti a szervezetet, hogy készen álljon és alkalmas legyen arra, hogy felbukkanása pillanatában felvegye a harcot a betegségekkel, vagy egyáltalán nem is hagyja, hogy azok felbukkanjanak.

E csodás hatás elérése érdekében a HGH termelésének az alvási időszakban kell végbemennie. A legjobb módszer, amivel biztosíthatjuk a HGH megfelelő szintjét, ha lehetővé tesszük, hogy szervezetünk maga állítsa elő. Ehhez arra van szükség, hogy aktivizáljuk a hipofízist, és tobozmirigyeit.

Elősegítjük a szervezet saját HGH -termelését, ha lefekvés előtt arginin és ornitin tartalmú táplálékkiegészítőt veszünk be. Emellett gondoskodjunk a megfelelő mennyiségű magnéziumról, cinkről, C- és B-vitaminról is. A vacsora elhagyása ugyancsak segíti, hogy a szervezetünk maga termeljen nagyobb  mennyiségben növekedési hormont. Az esti étkezés ugyanis elfojtja az áldásos HGH – termelést.

A HGH egyenesen fiatalossági hormon, amit azonban – legalábbis egyelőre – nem tudunk pirula formájában bevenni, mert a HGH – molekulák az emésztési folyamat során felaprítódnak, teljesen hatástalanokká válnak.

Hogyan véd az immunrendszered

* milyen immunrendszereid vannak

* hogyan tarsd karban az ellenállóképességed

* mit tegyél, ha megtámad egy vírus

You have Successfully Subscribed!

Kitűzés a Pinteresten

Ha tetszik az oldal kérlek oszd meg

Köszönöm