193960467857249 qt2jk970yvqcecymtv5dom3rxhtjs4

Irritábilis  bél szindróma,

Az emésztőrendszeri betegségek közé tartozik az irritábilis  bél szindróma, amivel a gasztroenterológia foglalkozik.  Ha tartós tünetek vannak mint pl. 

hasi fájdalom, étvágytalanság, fogyás, nyelési fájdalom illetve nehézségek, falat elakadás érzése, émelygés, hányinger, refluxos panasz, haspuffadás, gyomorégés, sűrűn váltakozó széklet, hasmenés,  véres széklet, akkor meg kell célozni a gasztroenterológiai vizsgálatot, aminek a célja, korai stádiumban felismerni a betegséget, és minél hamarabb teljes gyógyulást elérni.

A daganatok 90 % -a polipból alakul  ki, ami korai stádiumban felismerve endoszkópos beavatkozással eltávolítható lenne.

irritábilis bélszindróma

Ajánlott táplálékkiegészítő

Telítetlen zsírsavak

Hatása

Eszenciális zsírsavak elengedhetetlenek az eméysztőrendszer egésszéges működéséhez.

 

Acidophilus

Hatása

Acidophilus – Lactobacillus acidophilus a “barátságos ” bélbaktérium segít helyreállítani az egészséges bélflórát, a jó emésztést, a rendszeres székletet.

 

Lucerna

Hatása

Lucerna klorofilt tartalmaz, ami méregtelenít és tisztít.

Aloe vera gél

Hatása

Aloe vera gél tisztít, méregtelenít és helyre állítja az emésztőrendszer egészségét.

 

Kalcium és magnézium

Hatása

Kalcium és magnézium gyomoridegesség ellen, valamint a központi idegrenszer megnyugtatására és a vastagbélrák megelőzésére szedjük.

Megjegyzés

a két elem egymáshoz viszonyítva 2:1 aránya legyen.

Termékek nagykereskedelmi áron

Néhány terméket nagykereskedelmi áron is tud rendelni. Ezzel jelentős összeget tud megtakarítani.

A mellékelt űrlap segítségével vegye fel velem a kapcsolatot. Írja meg milyen termékre van szüksége.

A kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás biztosítja a szervezet egyensúlyi állapotához, normál működéséhez szükséges tápanyagokat (fehérje, szénhidrát, zsír, vitamin, ásványi anyag, élelmi rost) és a biológiailag aktív összetevőket is (antioxidánsok, L-karnitin, prebiotikumok, probiotikumok, stb.).

Adódhatnak azonban olyan élethelyzetek – szigorú diéta, fogyókúra, felfokozott, rohanó életmód, betegségek utáni lábadozás, stb. – amikor a megszorítások, a kiegyensúlyozatlan, esetleg egyoldalú étrend, a szervezet kimerült állapota miatt étrend-kiegészítő fogyasztására lehet szükség a szervezet egyensúlyi állapotának fenntartásához.

Természetesen egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet.

OGYEI

https://ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitokkel_kapcsolatos_lakossagi_tudnivalok_/

Hogyan véd az immunrendszered

* milyen immunrendszereid vannak

* hogyan tarsd karban az ellenállóképességed

* mit tegyél, ha megtámad egy vírus

You have Successfully Subscribed!

Kitűzés a Pinteresten

Ha tetszik az oldal kérlek oszd meg

Köszönöm