193960467857249 qt2jk970yvqcecymtv5dom3rxhtjs4

Rák

A rák számos tünetet okozhat, melyek attól függően alakulnak ki, hogy a daganat hol helyezkedik el, milyen a karaktere és van-e áttétképzés. Akár fájdalommentes is lehet.

A diagnózishoz általában szükség van a patológus szövettani vizsgálatára, a laboratóriumi eredményekre és a klinikai megfigyelésekre
egyaránt.

Kezelés nélkül a rák halálhoz vezet. A legtöbb rák kezelhető, sok közülük teljesen gyógyítható, amennyiben kezelése időben megkezdődik. A rák több formája olyan környezeti tényezőkkel van összefüggésben, mint a dohányzás, az alkoholizmus hatása a szervezetre vagy egyes vírusok

rak

Ajánlott táplálékkiegészítő

Culevit

Hatása

A rák megelőzésére és kiegészítő kezelésére egyaránt alkalmas.

Megjegyzés

Csökkenti a kemoterápiás és sugárkezelés mellékhatásait. Cápaporccal együtt ne szedjük, mert más-más mechanizmus szerint működnek, így gátolják egymás hatását.

Cápaporc

Hatása

Gátolja a tumor körüli érhálózat kifejlődését, vagyis az angiogenezist.

Megjegyzés

Culevittel együtt nem szedjük, mert más mechanizmus szerint működnek, így gátolják egymás hatását.

Antioxidánsok

Hatása

C-vitamin bioflavonoidok, E-vitamin, szelén, karotinoidok, páfrányfenyő, szőlőmagkivonat, molekuláris hidrogén  – gátolják a sejtkárosító szabad gyökök tevékenységét. Védik az egészséges sejteket,

 

Gombák

Hatása

immunerősítő gombák mint a shiitake, reishi, maitake, erősítik a szervezet védekezőképességét, az orvosi eljárások ( kemoterápia, sugárkezelés) hasznos kiegészítői.

Megjegyzés

Mérséklik az orvosi terápia mellékhatásait

Gabonakorpa

Hatása

búzakorpa, zabkorpa, útifűmaghéj, (Psyllium) kellő mennyiségű rost eltávolítja az emésztőrendszerből a rákkeltő ( karcinogén anyagokat )

 

Termékek nagykereskedelmi áron

Néhány terméket nagykereskedelmi áron is tud rendelni. Ezzel jelentős összeget tud megtakarítani.

A mellékelt űrlap segítségével vegye fel velem a kapcsolatot. Írja meg milyen termékre van szüksége.

A kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás biztosítja a szervezet egyensúlyi állapotához, normál működéséhez szükséges tápanyagokat (fehérje, szénhidrát, zsír, vitamin, ásványi anyag, élelmi rost) és a biológiailag aktív összetevőket is (antioxidánsok, L-karnitin, prebiotikumok, probiotikumok, stb.).

Adódhatnak azonban olyan élethelyzetek – szigorú diéta, fogyókúra, felfokozott, rohanó életmód, betegségek utáni lábadozás, stb. – amikor a megszorítások, a kiegyensúlyozatlan, esetleg egyoldalú étrend, a szervezet kimerült állapota miatt étrend-kiegészítő fogyasztására lehet szükség a szervezet egyensúlyi állapotának fenntartásához.

Természetesen egyetlen étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozást, a normál ütemű életmódot, a megfelelő pihenést és alvást, vagy fogyókúra esetén a túlzások nélküli, szakember által összeállított étrendet.

OGYEI

https://ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitokkel_kapcsolatos_lakossagi_tudnivalok_/

Hogyan véd az immunrendszered

* milyen immunrendszereid vannak

* hogyan tarsd karban az ellenállóképességed

* mit tegyél, ha megtámad egy vírus

You have Successfully Subscribed!

Kitűzés a Pinteresten

Ha tetszik az oldal kérlek oszd meg

Köszönöm