Receptek
Ételek, amiket nem csak, hogy imádok, de szívesen el is készítem őket

Tarkedli, talknyi, amerikai palacsinta
Szerző: Péter István | jan 19, 2021 | Receptek
Hozzávalók Tészta sima, rétes, vagy kevert liszt 50 - 60 dkg 1-3 tojás tej 6 dl porcukor...
Beigli
Szerző: Péter István | dec 22, 2020 | Receptek
Hozzávalók 60 dkg sima, félgrízes, vagy kevert (70% sima-, + 30% rétesliszt) liszt csipetnyi só 4...
Körözött
Szerző: Péter István | máj 18, 2020 | Receptek
Körözött elkészítéséhez fontos a jó minőségű juhtúró. Ezért szlovák Bryndzát használok, abból is a legjobb a májusi.Házi vajjal és hagymával összekeverve.
Hogyan készíts sztrapacskát – sztrapacska recept
Szerző: Péter István | máj 8, 2020 | Receptek
Sztrapacska juhtúrós, túrós, káposztás, ahogyan csak akarod. Kolbásszal, szalonnával, harcsapaprikással
Húsleves három húsból
Szerző: Péter István | ápr 29, 2020 | Receptek
Marhahús, marha velős csont, sertésborda, csirkeláb, csirkemáj. Ebből már lehet nagyon finom húslevest készíteni.
Hogyan készíts knédlit
Szerző: Péter István | ápr 25, 2020 | Receptek
A knédli egy kelesztett tészta, hasonló mint a lángos. Nem sütjük olajban, nem főzzük vízben, csak párán párolással készítjük el.